ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Algemeen

De op de website vermelde voorwaarden zijn altijd van toepassing. Hippepatronen heeft het recht om de voorwaarden te wijzigen.

BTW: NL169527682B02  KVK: 09215967 

Bestellen

U kunt alleen artikelen bestellen via de website. Alle prijzen op de website  zijn inclusief 21% BTW. Door een bestelling te  plaatsen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Hippepatronen. Na  bestelling wordt er zo spoedig mogelijk een orderbevestiging naar uw e-mail  adres verzonden.

Annulering

Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via ons contactformulier.

Verzending

De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk binnen 1-2 dagen via TNT-Post verzonden, voor 12:00 besteld vaak nog dezelfde dag. Mocht bovengenoemde levertijd  onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte  gesteld. Hippepatronen is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan  tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Bepalingen van  TNT-Post. 
Hippepatronen kan  het pakket ook  verzekerd versturen. Geef dit dan aan. Deze extra kosten  worden aan u doorberekend.
Inclusief verzendkosten geldt alleen voor de producten op de site van Hippepatronen. 

Retourneren

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u het bestelde binnen 14  werkdagen aan ons retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. De geretourneerde artikelen worden  alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • de artikelen dienen gekocht te zijn bij Hippepatronen
  • de artikelen dienen in originele staat te zijn
  • de artikelen dienen in de orginele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd
  • de verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn
  • tijdschriften kunt u niet retourneren
 

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de  retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de  koper. Het terug te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 14  dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.

Kwaliteit

Hippepatronen is niet verantwoordelijk voor eventuele  kleurafwijkingen tussen de weergave op de website en de werkelijke kleuren. Een  minimale afwijking van het voorbeeld zoals het op de website getoond wordt is  door Hippepatronen niet uit te sluiten. Retourzendingen op lichte  kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over één van onze producten, stuur dan een  mail. In overleg wordt er vast een oplossing gevonden. Hippepatronen kan niet  aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van het  artikel.

Privacy

Hippepatronen gaat zorgvuldig om het de persoonlijke gegevens van haar klanten.  Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de  bestellingen. Hippepatronen zal in geen geval deze gegevens aan derden ter  beschikking stellen met uitzondering van TNT-Post ten behoeve van de aflevering  van de bestelling.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mailtje sturen via ons contactformulier